Ny webbutik på nätet www.actfalun.se där hittar du sportfiskeprylar!

november 12th, 2014 in Bloggen by admin 0

Actfalun.se 

är en butik som satsar framåt inom sportfisket. Du hittar de ledande varumärkerna inom sportfiskeprylar bl.a. Shimano, ABU, CWC, Westin, Keitech med fler. De har även satsat på en blogg act-fishingandboardculture.se där duktiga fiskare delar sin kunskap och deras erfarenheter för att ni som läser skall få tips i ert fiske. Det skall bli roligt att följa deras utveckling i sportfiskebranchen.

Här är deras ord:

”Idag är det en stor dag för oss på ACT.

Webbutiken är nu online www.actfalun.se
Det var nästa steg i utvecklingen av den plan vi har för att ge er som kunder ett komplett utbud för större upplevelser. Just nu finns det ett basutbud i shopen och nya produkter läggs in varje dag”Tack alla kunder som gör detta möjligt!

Simma lugnt//ACT

Photo: Idag är det en stor dag för oss på ACT.<br />
Webbutiken är nu online www.actfalun.se<br />
Det var nästa steg i utvecklingen av den plan vi har för att ge er som kunder ett komplett utbud för större upplevelser. Just nu finns det ett basutbud i shopen och nya produkter läggs in varje dag. </p>
<p>Tack alla kunder som gör detta möjligt!</p>
<p>Simma lugnt//ACT