Boende

Lake Runn Fishing Resort

Lake Runn Fishing Resort är belägen strax utanför Falun och har ett fantastiskt läge på natursköna Främby udde i Runn. Trots närheten till naturen och sjön är det bara några minuter in till Falun och Borlänge med ett https://essaywriterusa.com/ stort utbud av shopping, restauranger, kultur och nöjen. Bland annat kan du besöka Falu koppargruva som ingår i ”Världsarvet”.  Men vill du behålla den naturnära känslan finns allt du behöver.

Båtar och utrustning

Det finns tillgång till båtar som är designade, utrustade och helt anpassade för fisket. Samtliga har fyrtaktsmotorer, ekolod, extra elmotorer samt säkerhetsutrustning. Där finns även tillgång till det bästa inom fiskeutrustning.

Guider och guidebåtar

Guider med fullutrustade guidebåtar finns till hands för att hjälpa till. Du kan även boka egna turer och dagsaktiviteter och utforska Runns möjligheter tillsammans med guide.

Boende

Främby udde erbjuder boende i  ett antal stugor som är modernt utrustade med all tänkbar bekvämlighet och även trådlös internetuppkoppling och kabelkanaler. Bokar du hus i den sk Fiskebyn bor du alldeles invid vattnet med din egen båt förtöjd vid bryggan nedanför stugan. Stugorna som är på ca 30-70 kvadratmeter är välplanerade med kök, sov- och vardagsrum, ett badrum och här finns även en förrådsenhet. Stugorna är fullt möblerade och utrustade. Den lilla båthamnen ligger strax intill.

Restaurang

Längst ut på udden ligger Restaurang Främby Udde, som bjuder på förstklassig mat och en vidunderlig utsikt, som med fördel avnjuts från verandan. När du bokar på Lake Runn Fishing Resort kan du välja till halv eller helpension.

Aktiviteter

Vill du göra något annat för en dag finns kanoter, kajaker och du kan writemyessayrapid.com/ följa med på en tur genom ett härligt skogslandskap. Med packad matsäck vandrar vi längs stigar, i dalgångar och rastar vid någon skogstjärn. Du kommer att förundras av den svenska naturens stillhet och av historierna kring björnar, vargar och älg. Vill du ha mer fart kan vi ta dig till de bästa forspaddlingsvattnen.